Mentsük meg a Lelenc tanyát!

Mentsük meg a Lelenc tanyát!

Kedves Követőink, Barátaink,

Mint tudjátok, nem áll jól a szénánk.. Nagyon nagy bajban vagyunk, de szerencsére kaptunk egy felajánlást, ami ezen változtathat.
Egy egyedi lehetőséget szeretnénk elétek tárni, amivel nagyban tudnátok segíteni munkánkat. Az egyik
örökbefogadónktól érkezett egy felajánlás, ami segítségével nagyban javulhat az esélyünk, sőt..
Egy tőlünk örökbefogadott Mali gazdái, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot, felhívtak mikor látták akétség beesett segélykérésünket. Felajánlották, hogy a bevételeik 20%-át nekünk adományozzák, ha rajtunk keresztül, ránk hivatkozva keresik meg őket munkával. Az ügyvédjükkel egyeztettek, adományozási szerződést és külön erre a célra írt vállalkozói szerződést csináltak, így akár cégek is tudnak adományozni nekünk.
Készítettek egy weboldalt, ahol leírják részletesen miként tudtok segíteni és miként vehetitek igénybe a szolgáltatásaik széles palettáját:
lelenc.pixitservices.hu
Kérlek benneteket, olvassátok és nézzétek át az oldalt, hátha van valami, amit meg tudtok rendelni tőlük.
Teljeskörű grafikai munkákkal, webfejlesztéssel, weboldalak készítésével, komplett arculat kreálásával és megújításával foglalkoznak, valamint fotózással, videózással, légi felvételek készítésével, ezen felül komplett videók, reklámfilmek, események megörökítését vállalják. Gyakorlatilag mindent, ami megjelenés, grafika, videó.
Referenciákat is láthattok a saját oldalukon, szerintünk nagyon szép munkákat csinálnak
Bármilyen kis segítség jól jön a mostani nehéz időkben. Akár az unokatestvéred szomszédjának egy új
névjegykártya, a “sarki hentesnek” egy új bolti tábla, a barátod munkahelyén egy új weboldal.. bármi, amit hallotok, segítség. Most tényleg nagy szükségünk van az összefogásra. Kérlek Titeket osszátok meg, küldjétek el ismerősöknek, legalább itt facebook-on terjedjen el, mert minden megosztással, minden kattintással nő az esélyünk.
Minden kérdésre a válasz, a referenciák, a lehetőségek:
lelenc.pixitservices.hu
Előre is köszönjük!

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Ugrás az oldal tetejére
Megosztom, hogy segítsek!