Még kérnünk kell! 🙏 Muszáj, mert a 14 kutya költségeit elő kell teremteni.
Valami fantasztikus, hogy sokan igyekeztek segíteni,
de a költségekre sajnos még nem jött össze…a mai banki állás szerint a felénél járunk.
Ó𝐫𝐢𝐚́𝐬𝐢 𝐬𝐞𝐠𝐢́𝐭𝐬𝐞́𝐠𝐞𝐭𝐞𝐤𝐫𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐬𝐳𝐮̈𝐤𝐬𝐞́𝐠ü𝐤! 🙏 N𝐞𝐦 𝐭𝐮𝐝𝐣𝐮𝐤 𝐞𝐥𝐨̋𝐭𝐞𝐫𝐞𝐦𝐭𝐞𝐧𝐢 𝐚 𝐡𝐚𝐭𝐚𝐥𝐦𝐚𝐬 𝐨𝐫𝐯𝐨𝐬𝐢 𝐤ö𝐥𝐭𝐬𝐞́𝐠𝐞𝐭 ! 🙏
Egy vidéki menhelyre szaporítótól 4 collie és 10 bichon került. Elmentésüket és amióta elkerültek, orvosi ellátásukat a Retriever Rescue alapítója, aki állatorvos, intézte.
Úgy indult, hogy a felkerülésük fuvardíja 68 000 Ft volt.
A 14 kutya alapos orvosi vizsgálaton esett át, szívféreg-szűrés, labor (az ivartalanítás előtt), parazitamentesítés történt, kaptak oltást és chipet (ezek sem voltak, senkinek), majd konkrétan 2×12 órában két kozmetikus fürdette, fésülte meg őket. A kozmetika ára 51 000 Ft.
Cindy collie-ról kiderült, hogy törött a lába, így ő azonnal átkerült ortopédushoz, megopeálták Az ő műtétjének ára 158 000 Ft – túl van rajta, lábadozik.
🙏Hópihe bababichonnak ortopédusra van szüksége, mert nem használja a hátsó lábait – nem tudni az okát, lehet fejlődési rendellenesség, lehet valami trauma…
Holly, egy idős, nagyon nyakfájós lepukkant bichon-nénin és a lábtörött collie-n kívül mindenki átesett az ivartalanításon is.
Fogaikat is rendbetették, volt, akinek 4 fogát húzni kellett…van a bichon-csapatban rejtett heréjű 3 kan – az ő műtétjük sem igazán rutin, de muszáj…
Azt hiszem nem kell mondanom, hogy ennek a 14 kutyának a fenti, és még csak elsődleges orvosi ellátása micsoda összeg Megvannak az alapköltségek, 𝐚 𝟏𝟒 𝐤𝐮𝐭𝐲𝐚 𝟏𝐦𝐢𝐥𝐥𝐢𝐨́ 𝟐𝟑 𝐞𝐳𝐞𝐫 𝐟𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭𝐧𝐚́𝐥 𝐭𝐚𝐫𝐭anak, a Cindy, törött lábú collie ortopédiai műtéte pedig +158 000 Ft és még nem tudjuk Hópihe és Holly dolgainak az árát.
Tudjuk, 14 kutya egyszerre sok … de el kellett kerülniük onnan, hiszen egy vidéki, nagy létszámú, nagyon szűkös anyagi és főleg orvosi kapacitású menhelyen nem volt ideális nekik…
🙏Nagyon kérlek Benneteket, segítsetek előteremteni ezt az óriási összeget. 🙏
𝐀 𝐑𝐞𝐭𝐫𝐢𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐑𝐞𝐬𝐜𝐮𝐞 𝐚𝐳 𝐚𝐥𝐚𝐩𝐬𝐳𝐚𝐛𝐚́𝐥𝐲𝐮𝐤 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭 𝐜𝐬𝐚𝐤 𝐚 𝐟𝐚𝐣𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞́𝐬𝐮̈𝐤 𝐞́𝐠𝐢𝐬𝐳𝐞 𝐚𝐥𝐚́ 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐨𝐳𝐨́𝐤𝐚𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐬𝐳𝐢́𝐫𝐨𝐳𝐡𝐚𝐭𝐣𝐚́𝐤, 𝐢́𝐠𝐲 𝐚 𝐤𝐨̈𝐥𝐭𝐬𝐞́𝐠𝐞𝐤𝐞𝐭 𝐜𝐬𝐚𝐤 𝐚 𝐋𝐞𝐥𝐞𝐧𝐜 𝐤𝐞́𝐫𝐡𝐞𝐭𝐢…
Mindenképpen szeretném jelezni, hogy a Retriever Rescue nem vett el egyetlen esélyt sem a fajtamentésükbe tartozó kutyától, sem anyagilag, sem más kapacitásaikat nem a mentendő retrieverek elől vették el! A kutyák karanténban vannak, helyük biztosított.
Muszáj segítenünk és tudom, Veletek sikerülhet előteremteni a 14 kutya orvosi költségét.
🙏 Kérlek, ha bármilyen összeggel tudnád segíteni ezt a 14 árvát, tedd meg:
a közleménybe írd be kérlek: „bichon” vagy „collie”, attól függően, kinek szánod.
Segítsetek kérlek, mert őrületesen nagy a költség …
Bankszámlaszám: MagNet Bank
16200106-00142816
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU28 1620 0106 1157 2664 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
PayPal: lelenc@lelenc.hu

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!