LelencTanya

Kedves Barátaink!

A LelencTanyán élő kutyák és cicák nagyon örülnek a látogatóknak.
Imádják a sétát, simogatást, játékot.

Sok szeretettel várunk, de kérünk, ha tervezitek jöveteleteket, egyeztessünk.
Délelőtt (reggel 7-től) minden kutyánk sorban elhagyja a kennelt, mozognak, dolgukat végzik stb. 12 körültől mindig van “valami”, doki érkezik, vagy dokihoz megy valaki, vagy olyan látogató érkezik, aki örökbe fogadna – szóval a gondozóinknak sokszor hatfelé kéne lenniük.
Fontos az is, hogy az kutyáinknak az étkezés alatt, valamint étkezés után egy ideig nyugalomra van szükségük, hogy elkerüljük a gyomorcsavarodást.
Arra kérünk, ha jönnétek, írjatok (Facebook üzenetben, vagy az info@lelenc.hu e-mailcímre)  és mi meg tudjuk mondani, mi a program, ki, mikor tud segíteni Nektek a kutyákkal való ismerkedésben stb.

Várunk, de kérünk, hogy szóljatok érkezésetek előtt.
Köszönjük!

 

A LelencTanya pontos GPS koordinátái:

Észak 47.697310, Kelet 19.237027 vagy 47°41’50.3″North – 19°14’13.3″ East

https://goo.gl/maps/CpgP96235pz

 

 

Ha a GoogleMaps-be beírod: LelencTanya, akkor mutatja a pontos helyet, és az útvonal megtervezhető.

 

Útvonalak kocsival:

Útvonal kocsival Csomád felől:

A LelencTanya rögtön Őrbottyán elején van – be sem kell menni Őrbottyánba.
– Ha Budapest felől Fót, majd Csomád felől jössz, az Őrbottyán táblánál kanyarodj rá balra a földútra.
– Ha a Őrbottyánból, a körforgalom felől érkeznél, akkor a körforgalomból Csomád felé kell kijönni, majd a második buszmegálló után a kanyarban jobbra kell lejönni a földútra.

Az alábbi térképen a földút kezdete és a LelencTanya közötti útvonal látható:
https://goo.gl/maps/fWmh2hhusp92

A földúton végig jobbra tartva 1,8km-t egyenesen menni, majd kanyarodik az jobbra kanyarodik egy fasorba. A fasor kb. 400m, ott az első lehetőségnél, ami egyben az utolsó is, balra kell fordulni, onnan már látható a Tanya, amelynek a bejárata kb. 650m.
Gyalogosan a kiskapun is be lehet menni.

Útvonal kocsival és/vagy gyalog Vácrátót felől:

https://goo.gl/maps/iR32RDjz5xp
Ha Őrbottyán felől Vác felé tartva jön az ember, akkor a Botanikus kert főbejáratánál (bal oldalt van) tovább kell menni még egy kicsit. Majd jobb oldalt lesz bolt, majd utánna jobboldalt egy Panzió és Étterem a sarkon. Ott kell balra fordulni. A kanyar után jobb oldalt takarékszövetkezet, baloldalt pedig posta, majd egy templom van.Azon az úton kell haladni, majd az út végén az Y elágazásnál, balra kell tartani, követni kell a botanikus kert falát (bal oldalon lesz). Amikor annak a sarkára ér az ember akkor balra, majd jobbra, majd megint balra, még mindig követve a botanikus kert falát, ami egy idő után átvált kerítésre a bal oldalon. Azzal szemben van egy lovas tanya. A kerités végén fordul a földút is balra. Azt kell követni és el lehet jutni a LelencTanyaig. Bal oldalon lesz.egy téglával kirakott nagy fakapu, ami a bejárat és távirányítósan nyílik. Gyalogosan a kiskapun is be lehet menni.

Nagy esőzésekkor kis kocsival nem ajánljuk a bejövetelt a tanyához. Vácrátóton a botanikus kert mellett lévő kis téren (Petőfi tér), ahol a posta, a templom, a takarékszövetkezet van érdemes letenni a kocsit és onnan kb 2,5 km séta a tanya.

 

Útvonalak busszal+gyalog:

Buszmenetrend:
http://menetrendek.hu

Budapest felől:
Budapest,Újpest-Városkapu autóbusz-végállomás XIII. Kerület – Budapest,Újpest-központ – Őrbottyán, református gyermek otthon buszmegállónál leszállni, majd gyalog az alábbi útvonalon:
https://goo.gl/maps/Vg7y9H4YUK22

Veresegyház felől:
Őrbottyán, téglagyár buszmegállónál leszállni, majd gyalog az alábbi útvonalon:
https://goo.gl/maps/5qutZQd4N2M2

Vácrátót:
Vácrátót, Botanikus kert buszmegállónál leszállni,majd gyalog az alábbi útvonalon:
https://goo.gl/maps/v39jwNCG54s

Téglával kirakott nagy fakapu a LelencTanya bejárata. Távirányítósan nyílik, de gyalogosan a kiskapun is be lehet sétálni.

 

 

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!