Kutyáink

Az örökbefogadás komoly döntés: Egy életről döntesz.

Kérjük, ha számodra szimpatikus kutyát látsz, ne állj meg a fotójánál, olvass el róla minden információt!

Ha beleszerettél valamelyik védencünkbe, valamint úgy érzed jó gazdija lennél és biztonságos, megfelelő otthont tudnál biztosítani neki,
– ha alaposan átgondoltad, mivel jár a kutyatartás, alaposan elolvastad az adott kutya információit, és biztos vagy benne, hogy Te lehetsz az, aki megfelel az igényeinek és fordítva is: Neked való a kutya
– illetve, ha az örökbefogadási feltételeinkkel egyetértesz,
akkor kérünk, írj az info@lelenc.hu címre, vagy hívd a +36-30 201-6671-t.

A beszélgetés során mindent elmondunk az adott kutyusról, és arra kérünk, Te is mondj el mindent a körülményeidről, kutyatartási elképzeléseidről.

Az itt található Örökbefogadási kérdőiven látható kérdésekre várjuk a válaszaid.

Ha a beszélgetés során közösen is arra jutunk, a kutyus Neked való, megkérünk, hogy látogasd meg választottadat. A találkozás során kiderül, mennyire vagytok szimpatikusak egymásnak, hogyan tudtok együttműködni. Ha van másik kutyus, hozd el, hogy lássuk azt is, hogy a két eb hogy jön ki egymással, hiszen a béke nagyon fontos.

Az örökbefogadási szerződésben azt vállaljátok, hogy az új barátról élete végéig gondoskodtok. Alap, hogy legyen hibátlan kiépített kerítés a kert minden oldalán, legyenek meg a kutya ellátásához szükséges eszközök (tál, póráz, nyakörv, kefe, fekhely, étel, stb).
Egy kutya örökbefogadásához szükséges a rendezett életvitel, amelybe belefér a kutyára fordítható sok szabadidő.
Fontos, hogy együttműködj velünk, hogy megismerhessünk Téged és körülményeidet.

Minden kutyánk egyéniség, a neki megfelelő gazdát keressük. Kérünk, ismerd meg a kutya szükségleteit, és csak akkor akard otthonodba fogadni, ha maximálisan ki is tudod elégíteni azokat.

Arra is kérünk, tartsd tiszteletben, hogy mi ismerjük az adott kutyát, s képesek vagyunk felmérni, ki lenne az ideális gazdija. És ha az derül ki, nem Te, ne bántódj meg. Mi nem problémát, hanem kutyát szeretnénk örökbe adni.

Minden kutyának az igazán neki való gazdit keressük és minden örökbefogadni szándékozónak az igazán neki való kutyát szeretnénk ajánlani!

Kutyáinkat oltva, parazitamentesítve, ivartalanítva és chippel ellátva adjuk örökbe.

Tekintettel arra, hogy egyesületünk non-profit és sajnos nem áll rendelkezésre végtelen mértékű pénzalap, örökbefogadóinktól azt kérjük, anyailag is támogassák azt, hogy oltott, ivartalanított, chipezett, szépen gondozott kutyát kapnak.
GAZDÁRA VÁRÓ KUTYÁINK FOTÓI, LEÍRÁSAI
Vagy használd a keresőt:

Kutya kereső
Neme:
Mérete:
Kora:

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!