Neme: ivartalanított szuka
Született: 2007.12.02.
Fajta: tacskó keverék
Méret: kicsi
Bekerült: 2011.02.27.
Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36-30-201-6671
Elhelyezés: LelencTanya

Adria világéletében szorgos, igyekvő volt, még egy magára hagyott gyereket is befogadott, óvta, bátorította…Bambinónak hívta. Bambino egy napon elhunyt, Adria pedig magában zokogva gyászolta… Adria mindig sokakkal élt együtt, nem lett saját otthona, pedig kepesztett nagyon: jó sok stratégiát dolgozott ki. Míg fiatal volt, jött-ment intézkedett, ha hangoskodtak a többiek, a közösségi nyugalom óvása érdekében ő szólt ki, hogy nade elég legyen, kedvébe járt másoknak, hétvégén például labdaszedegetést is vállalt. Adria nem akarta, hogy őt valami morcos vénlánynak titulálják, ezért mindig kedvesen bánt mindenkivel, és nem győzte széles mosollyal kifejezni a találkozás örömét is…ha megkérték volna, mosott-főzött-takarított volna, kitalált volna valami vicceset, hogy együtt nevessenek a fáradtak.
Adriát végül senki nem kérte semmire…hiszen Adria betöltötte a 12. életévét – és ő egy kutya…Teszi, amit az okos fejecskéje, erős szívecskéje diktál… Mi pedig elképzeltük helyette is, milyen lett volna, ha lehetett volna családja is.

Adriát, ezt a hódfarkú, hódtestű asszonyságot 2011. 02. 27-én vettük át a TordasZoo-tól. Azóta a Lelenc Tanyán él.
Adria kiegyensúlyozott, sziporkázó egyéniség, de néha nagyon makacs és hisztis is tud lenni. Alkalmazkodó, bújós, szívesen sétál, boldogan részt vesz minden akcióban, ám idegen kutyák társaságában dominanciára hajlamos.
Lánykutyákat, valamint cicákat egyáltalán nem tolerál maga körül.

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!