2020. 09. 05.

Adriánk nincs többé.

2018 májusában volt valami agyi történése, természetesen kórház, minden kezelést kapott. Azóta is vitamin, agyfényesítő, fájós lábaira gyógyszer…A múlt héten nem akart enni, rossz lett a kedve, persze hogy kórház – Eszter Takács mindent is csinált (labor, ultrahang, infúzió, jó falatok, fogkőtlenítés, nehogy fogfájás miatt legyen panasza), vissza is jött a Tanyára. Köszönjük szépen. Tegnap koradélután elgyengült, kapott mindent, amit ilyenkor lehet, nem lett jobban reggelre sem, nem állt a lábán, szédelgett, nem evett, nem ivott. Ment kórházba, ahol alapos kivizsgálás után azt állapította meg az orvos, hogy igazából nincs már mit adni, hogy jobban legyen, megint lehetett valami agyi történés, és nem is reagál semmire.
Elengedtük Adriát, mert az ő kis karakán, erős egyéniségével nem fér össze pár nap-hét tehetetlenség, senki nem érdemli ezt. Mindenkinek köszönöm, hogy Adria 9 évnyi Lelencléte jobb lehetett, mint addigi hányódása…

 

Neme: ivartalanított szuka
Született: 2007.12.02.
Fajta: tacskó keverék
Méret: kicsi
Bekerült: 2011.02.27.
Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36-30-201-6671
Elhelyezés: LelencTanya

Adria világéletében szorgos, igyekvő volt, még egy magára hagyott gyereket is befogadott, óvta, bátorította…Bambinónak hívta. Bambino egy napon elhunyt, Adria pedig magában zokogva gyászolta… Adria mindig sokakkal élt együtt, nem lett saját otthona, pedig kepesztett nagyon: jó sok stratégiát dolgozott ki. Míg fiatal volt, jött-ment intézkedett, ha hangoskodtak a többiek, a közösségi nyugalom óvása érdekében ő szólt ki, hogy nade elég legyen, kedvébe járt másoknak, hétvégén például labdaszedegetést is vállalt. Adria nem akarta, hogy őt valami morcos vénlánynak titulálják, ezért mindig kedvesen bánt mindenkivel, és nem győzte széles mosollyal kifejezni a találkozás örömét is…ha megkérték volna, mosott-főzött-takarított volna, kitalált volna valami vicceset, hogy együtt nevessenek a fáradtak.
Adriát végül senki nem kérte semmire…hiszen Adria betöltötte a 12. életévét – és ő egy kutya…Teszi, amit az okos fejecskéje, erős szívecskéje diktál… Mi pedig elképzeltük helyette is, milyen lett volna, ha lehetett volna családja is.

Adriát, ezt a hódfarkú, hódtestű asszonyságot 2011. 02. 27-én vettük át a TordasZoo-tól. Azóta a Lelenc Tanyán él.
Adria kiegyensúlyozott, sziporkázó egyéniség, de néha nagyon makacs és hisztis is tud lenni. Alkalmazkodó, bújós, szívesen sétál, boldogan részt vesz minden akcióban, ám idegen kutyák társaságában dominanciára hajlamos.
Lánykutyákat, valamint cicákat egyáltalán nem tolerál maga körül.

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!