Mentora elhelyzte másutt 2020. 12.20.

Neme:
kan
Született: 
2019 nyara (becsült)
Fajta:  
keverék
Bekerült: 2020. május.
Kapcsolat: 
info@lelenc.hu / +36-30-201-6671
Elhelyezés: 
LelencTanya

Agórát kidobták, kizárták az udvarról, magára hagyták, mert nem puli lett felnőve.
Erdőben, lakótelepen próbált magának segítséget kérni.
A lakótelep állatszerető emberei kértek segítséget és vigyáztak rá, amíg önkéntesünk 500 km-t vezetett érte, hogy biztonságban tudhassa ezt a csodafiút.
A Miklat a gazdátlanokért – Remény az újrakezdéshez átmeneti helyet/menedéket, foglalkozást, szocializációt tudott biztosítani neki, amíg nálunk felszabadult a megfelelő hely, mi pedig addig is biztosítottuk számára az orvosi ellátásokat.
Borostyán színű szemében csak úgy csillog az értelem, minden mozdulata a megfelelni vágyást tükrözi, imád tanulni, embercentrikus, más kutyákkal remek a viszonya, és abszolút pórázképes. Ago jóindulatú, tökéletesen érti a kutyanyelvet, fiú kutyával is simán elvan. Nem agresszív, nem harcias, csak kis bolond, játékos, aki nyiladozik. ?
Lendületes, energikus, játékos nagyfiú, aki kizárólag a leendő családja mellett töltené napjait, így sem kerti dísznek, sem csak kinti tartásra nem szeretne jelentkezni, még akkor sem, ha szép, alap esetben hosszú, sötét bundája miatt erre gondolna valaki. Agora gyönyörű, pásztor kutya keverék, bár most a kozmetika után inkább snacinak néz ki. ? Muszáj volt így lenyírni, a szőrét nem lehetett megmenteni, sok minden volt benne, ami nem oda való. Természetes, de sokkal szebb hajzattal majd olyan lesz, mint a nagy felső képen.
Kisgyermekes családhoz nem javasoljuk, épp a lendületes ragaszkodása miatt.

Ha úgy érzed, jó gazdija lennél, akkor mindenekelőtt olvasd el az örökbefogadási irányelveinket a https://www.lelenc.hu/kutyaink/ oldalon, és ha azokkal egyetértesz, akkor az ott található kérdőív kérdéseinek megválaszolásával írj egy bemutatkozó emailt, az info@lelenc.hu email címre.
Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!