Dénát átvette a németországi labrador-mentés – 2020. 09.12.

 

Déna felszabadult – ledobta az „anyaság” béklyóit. Senki nem kérdezte tőle tavaly, amikor minden kölyke meghalt és most sem, amikor 9-et hozott a világra, akarja-e. Megtörtént, Déna ösztönösen nevelte kicsinyeit: egy kiskutya még a tulajdonosnál meghalt, egyikük súlyos állapotba kórházba került, míg hét picikével Déna nálunk lelt menedéket. Minden kiskutya oltva, cipelve, makkegészségesen családba került, így Dénának sincs több felelőssége (nem is lett volna soha, ha időben ivartalanítják).
Déna kedves, lágy, simulékony, nyitott fiatal kutya, aki szeretné megtudni, milyen egy igazi gazdiskutya-lét.

Déna babái gazdisok
A 6 fiúcska és 1 leány, a gyerekek sem mások. Április 28-án születhettek, legkorábban június 29-től fogadhatók örökbe, de addig is a választást, ismerkedést érdemes megkezdeni.
Max. 15-20kg nagykutyává fognak cseperedni, de olyan gazdikat keresünk, kik akkor sem lesznek elégedetlenek, ha ennél kisebb vagy nagyobbacska lesz a méretük.
Mind külön egyéniség, vannak vagányok, felfedezők, nyugisabbak – hogy milyenek lesznek, senki máson nem múlik, mint a leendő gazdin. Sok foglalkozás, nevelés és álomkutyává nőnek fel. De csak akkor, ha tudod, mit jelent egy kölyök felnevelése, ha tudod, nem plüss, akit néha előveszel, szóval minden olyan alap, ami nem csupán felelős, elkötelezett, hanem az Igazi, a nagybetűs GAZDIt jelenti.
A kicsik első oltásukat megkapták, 2020 június 19-én kapják a következőt és innentől várjuk az érdeklődőket, látogatás, ismerkedés után már lassan mehetnének új otthonukba. Ivartalanítási kötelezettséggel és oltási programjuk folytatásának vállalásával fogadhatók örökbe, ezeket szerződésben rögzítjük.Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!