Próbaidőre költözött 2020. 12. 19.
Neme:
ivartalanított szuka
Született: 2013.04.01.
Fajta: keverék
Méret: kicsi
Bekerült: 2013.11.30.
Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36-30/201-6671
Elhelyezés: LelencTanya

Emily azon 23 kutya közül való, akiket egy szegény kutyagyűjtő asszony halmozott fel az udvarán, ellátni azonban nem tudta őket. Az asszony elhagyta az ingatlant, a kutyák nagy részét bezárta az épületbe, sokuk a szabadban próbált valami menedéket, élelmet keresni. Az egri Állatokat Védjük Együtt Alapítvány kért segítséget: 24 óra sem volt arra, hogy minden kutya megmeneküljön, ugyanis a gyepmesteri telepre kobozták őket, ahol elaltatásukról határoztak.
Emilyt és egy társát, Louiet tudtuk akkor befogadni. Louie már boldog gazdis, Emily pedig azóta is várja az igazit.
A kislány a mai napig nehezen barátkozik új emberekkel, de ha valaki elnyeri a bizalmát és megszereti, akkor az a szerencsés helyből vagy nekifutásból karba ugró üdvözlésekre, szeretetrohamokra számíthat tőle. Emily azonban a palánkot is könnyedén átugorja, ha unatkozik, vagy ha macskát lát és kergetőzni akar. Leendő gazdijának ezért szökés biztos otthont, macskamentes környezetet és sok-sok közös programot kell biztosítania Emily számára. Cserfes, élénk, kíváncsi kutyus. Ez a kicsi kutyalány tele van szeretettel. Élénk, szabad akaratú és szabad szellemű kutyus, aki nehezen nyílik meg, de ha megtört a jég, akkor Emily maga a csoda! Nem lehet jól leírni, hogy Emily milyen – látni kell, ráérezni.
Más kutyákkal, főleg kanokkal, jól elvan, de hajlamos bevédeni az ennivalóját. Emily, a LelencTanyán ismerkedett meg aranyszőrű oroszlánunkkal, Forgettel, és azóta nagy a barátság közöttük. Teljes harmóniában élnek együtt. A legszebb az lenne, ha együtt költözhetnének, de nem tudunk ehhez ragaszkodni persze.

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!