Gaston újra nálunk. 2011-12-ben születhetett, 2018-ban került hozzánk a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület Kaposvárgondozásából. Idén, 2023 januárjában „örökbe”fogadták. Idős nénihez került, aki tudta, hogy Gaston nem fiatal, és abban is megállapodtunk, Gaston minden orvosi kezelését vállaljuk, ha bármi is történjék. Gaston betegnek tűnt a néni szerint valamikor márciusban, a Kedvenc Állategészségügyi Központ ment érte, a kórházban teljes kivizsgáláson esett át. Máj-gyomor-hasnyálmirigy értékek mutattak eltérést, kapott gyógyszert, spéci nagyon drága tápot, valamint küldtünk is (Royal Canin-t nyilván). Gaston egy hónapja teljes kivizsgáláson esett át, prímán volt (mi fizettük természetesen). Most szombaton egy állatorvos a kezelőorvosnak küldött egy kórlapot, kihívta a nő Gastonhoz, lázas volt, és a kórlap szerint nem éri meg a reggelt, kapott gyógyszereket. Vasárnap szintén ment érte a kórház asszisztense, teljes kivizsgálás után megállapítást nyert, hogy Gastonnak kutyabaja. A nő közölte mindennek ellenére, hogy neki beteg kutya nem kell. Gaston nem beteg, ám idős. És újra menhelyen

 

Neme: ivartalanított kan
Született: 2011-2012
Fajta: keverék
Méret: közepes
Bekerült: 2018. november
Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36/30/201-6671
Elhelyezés: LelencTanya

Csak azt ne kérdezd, milyen fajta, mert nem tudjuk. Olyan kutyafaj, tudod, és valamilyen ősökből származó jófajta keverék.
Lásd meg inkább ragyogó tekintetét, lelkesedését: játékért, jó szóért teljesen odavan.
Gastonról azt hihetnéd, kajla kölyök, de nem az… Felnőtt, 2011-12 körül születhetett, csak kimaradt a jó gyerekkor, ki tudja hol nőddögélt, foglalkozás, szeretés nélkül.
Gaston jó aktív, rohangálós, labdaimádó – és ezzel kiválóan motiválható, tanítható, tényleg lesi minden szavad, mozdulatod.
Neki sem menhelyen kéne várakoznia – írj mailt, ha végig-gondoltad azt, hogy milyen lenne az életed vele.
(Cicát, másik kutyát inkább nem kér, ezt vedd kérlek figyelembe).

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!