Sajnos továbbra is nap, mint nap kegyetlen állatkínzások derülnek ki, semmiféle visszatartó ereje nincs a jelenleg hatályos állatvédelmi törvényben kiszabható büntetéseknek, hisz nem szabják ki még azt sem, amit ki lehetne!!!
Így következmény nélkül maradnak és tovább folytatódnak ezek a szörnyűségek. A társadalom minél nagyobb összefogására van szükség az állatok védelmében, hogy mindebben végre változás történjék! Minden jóérzésű emberre, minden állatbarátra szükség van ahhoz, hogy igazán nagy visszhangja legyen a békés figyelemfelhívó demonstrációnknak.
Csak így érhetjük el, hogy a törvényalkotók és döntéshozók végre ne hagyják figyelmen kívül a tűrhetetlen állatkínzások problémáját, a tömegével elhagyott állatok és az ivartalanítás megoldatlan problémáját! Kérlek csatlakozzatok a december 3-i gyertyagyújtáshoz, légy szíves osszátok meg ismerőseitekkel az eseményt, legyünk ott a lehető legtöbben! Folyamatos a városok csatlakozása a gyertyagyújtáshoz, tegyük együtt országossá az eseményt! ♥
Az esemény (Budapesten és országosan egyaránt) pártoktól és politikai nézetektől független!!

Időpont: 2017.dec.3. Vasárnap, 17:00–18:00

Helyszín: Hősök tere, Budapest 1146

Beszédet mond Tenner Anna, a Lelenc KME alapítója, vezetője!

Facebook esemény:https://www.facebook.com/events/114625032597345/

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!