2004.12.17

Két hét alatt 909.500 Ft adomány gyűlt össze. Ez fantasztikus dolog, mindenki, aki csak egy icipicit is részese ennek, nagyon-nagyon büszke lehet magára!!! Köszönjük és mindenkit szeretettel várunk most vasárnap 10.00 órakor az Illatos úton, ahol az adományok átadásra kerülnek.

2004.12.14

A tegnapi kivonat egyenlegétől nehezen tértünk magunkhoz. Elindult egy akció, szerettünk volna venni 10-15 ágyikót, ehhez képest hihetetlen, hogy hétfő este 788.000 Ft volt a számlán! Erről álmodni sem mertünk.
Leadtuk a gyógyszer rendelést, és Kozma doktor kérésére speciális tápot is vásárolunk allergiás, öreg, vagy beteg kutyák részére.

2004.12.08

Ma megrendeltünk 70 darab kutyaágyikót, és egy chip leolvasót. A Roxyék által adományozott ágyakkal együtt igy 82 új műanyag kutyaágy lesz a telepen. A kennelek száma ennél több, de igy is bőven elég lesz az ágy, mert a kutyák egy része életében nem látott ilyesmit, és nem megy bele. December 19 után már a kutyákra lesz bízva a kérdés, aki nem használja annak a kenneléből kiveszik, hogy ne foglalja a helyet, aki használja, az alhat kényelmesen.
A fennmaradó összeget gyógyszerekre fordítjuk, a megrendeléshez megkaptuk a szükséges gyógyszerek listáját Kozma doktortól.

2004.12.05

Örömmel jelentjük, hogy a kutyaágyikó gyűjtési akcióra bérkezett felajánlások összege átlépte az 500.000 Ft-os álomhatárt! Lehetővé vált, hogy az ágyikókon túl gyógyszereket is be tudunk szerezni a kutyáknak az adományokból.
Köszönjük Nektek!

2004.11.30 – ÁTADÁS DECEMBER 19-ÉN!

A kutyaágyikók átadása december 19-én vasárnap 10 órakor lesz, ahová mindenkit szeretettel várunk!

Jelenleg 346.000 Ft összegű felajánlás érkezett, ebből 106.000 Ft került megerősítésre, mint elutalt összeg.
A felajánlott összegek 500 és 15.000 Ft között mozognak. Minden fillérért hálásak vagyunk, mert sok kicsi sokra megy.
Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget! Megható leveleket kapunk, rengeteg jókívánsággal, melyből érződik a szeretet, a drukkolás. Köszönjük a jó szándékot, és a bizalmat. Ilyenkor érezzük, hogy igen, van értelme annak amit csináluk, nem csak szélmalomharc!

2004.11.28 – KARAJCSONT KARÁCSONY

A Noé Állatotthon Alapítvány és a MiniMenhely területén közös előkarácsonyt tartanak , december 19-én 12 órakor, ahová mindenkit szeretettel várnak ! Részletes információk a MiniMenhely oldalán olvashatók.

2004.11.25 – KARÁCSONY AZ ILLATOS ÚTON!

Karácsony közeledtével sokan szeretnének az Illatos úti kutyák körülményein javítani. A fórumon kezdtük el a gyűjtést az Illatos úti állategészségügyi telep kutyái számára, és az ott érkező javaslatok hatására indítottunk útjára egy kör e-mailt.
Az akciót a Lelenc Kutyamentő Egyesület szervezi, a technikai lebonyolításában a Vahur Állatvédő Egyesület nyújt segítséget. Hozzájárulásodat a Vahur Állatvédő Egyesület 72800061-10014231 számú bankszámlájára utalhatod „Illatos út”, vagy „Kutyakosár” megjegyzéssel.
A beérkező adományokból az Illatos úti állategészségügyi telep kutyái számára vásárolunk műanyag, fertőtleníthető kutyakosarakat. Amennyiben több pénz gyűlik össze, abból a telep számára létfontosságú gyógyszereket szerzünk be. A beérkezett adományokról és felhasználásáról is részletesen tájékoztatunk itt az oldalon.
Az átadást nyilvánosan szeretnénk megtenni, ahová minden adományozót szeretettel várunk. Ennek időpontjáról hamarosan minden információt megtalálsz honlapunkon, kérünk, nézz vissza néhány nap múlva.
Fontos:
Ha hozzájárulsz ahhoz, hogy az adományozó okiraton, amit az adományokból vásárolt eszközökkel együtt átadunk az Illatos úti állategészségügyi telep képviselőjének, szerepeljen a neved, akkor jelezd, hogy milyen formában szeretnéd, teljes névvel, vagy az interneten használt nick névvel.
Ha az általad küldött adományról adóigazolást szeretnél kapni, akkor neved, pontos címed, és adóazonosító számod feltüntetésével írj egy levelet az lkme@freemail.hu címre. Add meg az utalás napját, és az utalt összeg nagyságát is. Az adóigazolást postán küldjük majd el.
Minden adományozónak köszönjük a segítséget!

2004.11.25 – SELC

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szőke lány, aki nem birta tehetetlenül nézni, hogy a menhelyeken, gyepmesteri telepen fáznak, éheznek a kutyák.
Saját kutyája mellé már kihozott a menhelyről egy árvát, de a többiek sorsát egyedül nem oldhatta meg… Október elején elindított egy segítség kérő emailt, takarókat, meleg holmit, kidobásra váró edényeket kért az ebeknek.
És ahogy a mesékben lenni szokott csoda történt, és érkeztek az adományok. Ajkára, Miskolcra is jutott a meleg holmiból, kosarakból. Az akció további szervezésére létrehozott egy weblapot is, melyet a www.kutyasegito.lapok.hu cimen találtok meg. November végén a Nők Lapjában cikk jelent meg a kezdeményezésről. Gratulálunk Csillár!

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!