Sokan nem tehetik meg, hogy kutyájuk legyen, ám szívükbe zártak egy-egy gazdára váró ebet.  A megkedvelt árva kutyáról virtuális örökbefogadás révén gondoskodhat az az állatbarát, akinek nincs lehetősége otthonába fogadni őt.

A virtuális örökbefogadás során a jelentkező jelképesen örökbe fogadja az általa kiválasztott kutyát. A kutyus továbbra is Lelenc Kutyamentő Egyesület törődését, gondoskodását élvezi, virtuális gazdija pedig hozzájárul a Lelenc Tanyán,  az ottani eltartási költségekhez (például a napi ételhez,  a kullancs elleni védekezéshez). Számos kutyánk szorul orvosi ellátásra, gyógyszerre – a virtuális gazdi, ha módjában áll, ezen költségekhez is hozzájárulhat, éppúgy, mintha saját kutyusa szorulna orvosi ellátásra, gyógyszerre, biztosítja ezt virtuális kutyusának.

Miért volna szükség virtuális gazdikra?

Egyesületünk tagsága minden erejével azon van, hogy a gondozásunkban levő kutyák mindent megkapjanak, ám a maroknyi csapatunknak is végesek a lehetőségei, anyagi forrásaink is apadnak. A virtuális örökbefogadók segítséget nyújtanak a gondozásunkban levő kutyák jó színvonalú ellátásához. Nagy öröm a kutyusoknak, ha látogatójuk érkezik, így a virtuális örökbefogadó meglátogathatja és sétáltathatja is védencét.
A virtuális örökbefogadásról szerződést kötünk, amely tartalmazza a virtuális örökbefogadó vállalásait. Ha a kiválasztott kutyus Gazdira talál, egyesületünk természetesen értesíti a virtuális gazdit.
Szeretettel várjuk a Virtuális Gazdik jelentkezését: info@lelenc.hu

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!