Kedves LelencBarátok,
az április pont annyira volt könnyfakasztó, mint rügyfakasztó…

Bánatunk és örömünk is volt…

Elment két kutyánk, Fekete Maci április 14-én, Duffy pedig április 26-án…Fekete Macit saját gazdája helyezte el nálunk, kérve, hogy ne keressünk gazdit neki, mert ő egyébként imádja…látogatta, de semmi felelősséget nem vállalt, sőt, többször ártott, mint használt, meg kellett kérnünk, bízza inkább ránk Macit, ha szeretné, hogy meggyógyuljon…Macinak sok baja volt, de kezelésre tényleg nagyon szépen helyrejött, mígnem egy napon izombénulás lépett fel, s a gyors beavatkozás ellenére sem állt meg a folyamat, el kellett tőle búcsúznunk. Duffy, a bánatvirág pár nap alatt kinyílt nálunk, ám az ivartalanítási műtét során kiderült, sok fontos szervére átterjedt, nyirokrendszerét is behálózó rosszindulatú daganatok okoztak neki fájdalmat – orvosaink tanácsára is elengedtük őt…

Bánatkönnyek mellett örömkönnyeink is lehettek: Németországban gazdira talált Archibald, aki kicsike kiskutyaként érkezett még 2011 őszén, valamint Anakin, Kisroni, és Dorka voltak szerencsések.
Magyarországon is találunk szuper gazdikat, Bergman, Roger és Fülikénk családba költözhettek.
A boldog gazdisodások mentén, vállalásunkhoz hűen új LelencKutyákat is üdvözölhetünk, megérkezett Gery, Zohar, Berci, Beni és Lego.

A Tanyán mozgalmas volt az élet, sok látogatót kaptak a kutyák, minden hétvégén például a Berzsenyi gimisekét.
Számos idős, gyógyszerre, különös odafigyelésre szoruló kutyánk van, e mellett sajnos bekaptunk egy kennelköhögést is, valamint történhet bármi is, nálunk az oltások, ivartalanításoknak meg kell történnie, ezt semmi nem akadályozhatja meg…
A fotóra rátettük a orvoskodási eseményeket és költségeit. Kutyáink az orvosi ellátáson felül természetesen esznek, laknak és sok törődésben részesülnek. Kérjük, ha módodban áll, segíts anyagilag is, hogy tényleg mindent megadhassunk a LelencKutyáknak.

Bankszámlaszám:
Lelenc Kutyamentő Egyesület – MagNet Bank
16200106-00142816
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU94 1620 0106 0014 2816 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB

PayPal: lelenc@lelenc.hu

aprilis

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!