Neme: ivartalanított szuka
Született: 2008. december
Fajta: keverék
Méret: közepes
Bekerült: 2017.10.13
Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36-30-5000-209
Elhelyezés: LelencTanya

Nem is tudjuk elképzelni, mennyi kutya él, tengődik, küzd nap mint nap a betevőért, egyáltalán a túlélésért … A Csatárhegyen – tudjátok egyáltalán, merre van?, én még nem is hallottam róla -, is éldegélt egy kis kutyacsalád, nagymama, lánya és unokája. Többen igyekeztek gondoskodni róluk, legalább étellel, és nagyon keresték a lehetőséget, hogy biztonságba lehessenek.
A Balatonalmádi Civil Állatmentők kis csapata is naponta járt hozzájuk, édesgették őket – végül a héten nem lehetett tovább várni, el kellett költöztetni Macát, aki Liza anyja, és Pici Kormi nagyanyja, Lisát, aki Maca lánya, és a Pici Kormit, aki Lisa lánya…

Macát vagy megtámadta valami vagy elütötték, vagy bántalmazták, nagyon rossz állapotban került kórházba. Lisa vemhesült… Mindhárom kutyának azonnal ellátás, biztonság kellett. Lisa a Profivet – Állatorvosi Sebészeti Központ és Állatkórházban ivartalanítódott, így nem növeltük a gazdára várók számát. mérhetetlen felelőtlenség lett volna újabb alom kölyköt világra ereszteni, Maca a veszprémi kórházban kapott intenzív ellátást – ápolását holnaptól mi folytatjuk, pici Kormi pedig szocializálódik a Balatonalmádi Civil Állatmentőknél.

Maca állapota aggasztó, kórházba került – szemész szakorvos nézte, sajnos az egyik szeme félig kifolyt, szaruhártyája sérült. A műtét sikerült, de a kezelés még nem ért véget.
A gerince is rossz állapotban van, de a kedve és étvágya rendben van, így reméljük, hogy erre a „bibire” is találunk gyógymódot.

Nagyon szeretnénk, ha lehetőséget kapna még az életben, hogy megismerhesse milyen az, hogy szeretetben élni, hogy nem kell fázni, hogy a simogatás az jó dolog, hogy van rendszeresen ennivaló, és hogy nem minden ember rossz…

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!