Szavaik nincsenek, amelyekkel elmondhatnák, mi hiányzik, mit gondolnak…sorsuk a mi kezünkben. Feltétel nélkül bíznak, a mának élnek, örülnek, szeretnek. Ők a kutyák.

A számtalan meggyötört, kidobott, elárvult, család nélkül élő is bízik, újra kezd…Nekünk kell segítenünk őket, mi vagyunk értük felelősek.

bizalom

A Lelenc Csapatának egyre több tagja van, ki-ki lehetőségei szerint vállal részt – sokan havi rendszeres pénzbeli támogatást nyújtanak, sokan kijárnak a kutyákhoz, sokan kapcsolataikkal, ötleteikkel, okos gondolatokkal járulnak hozzá ahhoz, minden jól menjen. A „kemény mag” egy közösségi oldal Lelencebekért Támogatói Klub nevű csoportjában gyűlt egybe, én pedig megkérdeztem Őket: miért pont a Lelenc?
Zita írta: „Sokat gondolkodtam a kérdésen, hogy nekem miért a Lelenc. Azt hiszem megvan a válasz: Egyszer azt írtad valahol, hogy megígérted a kutyáknak, hogy jó lesz, és akkor már nem lehet másképpen. … és amíg ezt Neked elhiszem, addig és ezért a Lelenc…. mert minden ebből következik”

Segíts Te is, hogy jó legyen.

Légy a Lelenc Csapatának tagja:
• fogadj örökbe virtuálisan egy kutyust, segítsd őt, míg gazdája lesz
• gyere ki időről időre ki a LelencTanyára, sétálj, simogass
• ha lehetőségeid engedik, havi Támogatói Klubtagsági támogatás vállalása mellett lépj be a Lelencebekért Támogatói Klubba, itt: https://www.facebook.com/groups/108352909315285/
• vidd a LelencKutyák hírét
• ha teheted, rendelkezz adód 1%-áról a Lelenckutyák javára: 18706244-1-13
Köszönjük.
*A képen Tia, aki legalább 12 éves és évek óta várja, hogy saját embere legyen.

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!