Elment 2020. november 20.

 

Neme: ivartalanított kan
Született: 2008.01.01
Fajta: keverék
Méret: közepes
Bekerült: 2014.08.17.
Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36-30-201-6671
Elhelyezés: LelencTanya

Negro története és sajnos jósolható „életvége” tragikus… Hozzánk ő 2014 augusztusában került, addig – nem is tudom, pontosan mennyi időt – ideiglenes befogadónál, majd panzióban lakott. Őszintén szólva, nem tudom, mikor került ki arról a helyről, ahonnan korábban mentették, ott is éveket húzott le, csak ott nagyon rossz volt neki.
Negro 2019 december közepén  erősen köhögni kezdett, kapta a hörgőtágítót, antibiotikumot… egy reggel aztán egészen szörnyűvé vált a kínzó köhögése, ment is kórházba, alapos kivizsgálásra: légcsőkollapszus.
Ez az állapot az, ami visszafordíthatatlan. Lehet kicsit lökdösni szteroiddal, antibiotikummal, bármilyen kegyszert-gyógyszer adunk, hátha segít, de ésszel tudni kell, nem segít, maximum nem fogja magát Negro annyira rosszul érezni.
Ha valaki macsekmentes és esetleg egyedüli kutyának hazavinné megszépíteni a talán utolsó idejét, avagy meghosszabbítani azt kényelemben, melegben, kanapén – sokat tenne Negroért, ezért a kedves, alkalmazkodó drága kutyáért …Mi reménykedünk.

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!