Neme: ivartalanított kan
Született: 2017.02.01.
Fajta: mudi
Méret: közepes
Bekerült: 2018. december
Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36-30-970-6526
Elhelyezés: LelencTanya

Opti, a merle mudink szinte teljesen vak és majdnem teljesen süket – és mi segítünk neki abban, hogy jó élete legyen!

Opti az ostoba szaporítás áldozata – ő olyan párosításból jött a világra, amelyben mindkét szülő merle, így kimondhatjuk, ismét sikerült bizonyítékát adni annak, hogy a duplamerleség olyan betegségeket okoz, amelyek nem gyógyíthatók. Opti a kutyák „Helen Keller-je” , fényeket, árnyakat nagy valószínűséggel érzékel, de az egyik szeme biztosan sorvadt.

Opti szerencséjére hozzánk került, és elhihetitek, számunkra ő nem a lottó ötös (amúgy persze de, mert mi akartuk), de az ő számára mi voltunk a főnyeremény.

Nos, a mi feladatunk, hogy ennek a kedves, okos, a világra nyitott, szuperül szocializált kiskutyának megtaláljuk a megfelelő családot.

Opti ragaszkodó, bújós, az érintést kifejezetten igénylő kutyus, olyan gazdit keres, aki érti az ő állapotát és megvan minden türelme, képessége segíteni őt. Opti számára nagyon fontosak a kutyatársak is. Kell neki egy szuverén, magabiztos, de játékos jóbarát, akihez „betársulhat”, aki irányt mutat neki . Opti nagyon aktív, mozgékony, vidám kiskutya. Mindenkivel tökéletesen kijön. Jelenleg is több kutyussal és cicával él egy háztartásban.

Nagyon, de most komolyan, tényleg nagyon gyorsan tanul és teljesen szobatiszta.

Állapotánál fogva hajlamos néha a csaholásra, de érintésre azonnal abbahagyja, hiszen rögtön biztonságban érzi magát.

Opti remekül elvan, nincsenek korlátai. Élénk, értelmes, a világra nyitott, okos kisfiú.
Szeretetre méltó, de nagyon.

Jah, amúgy fajtatiszta mudi. Különleges, magyar fajta.

Optinak kizárólag hozzáértő, tapasztalt családot keresünk és ragaszkodunk a folyamatos kapcsolattartáshoz. Szóval embereket is megértő embereket keresünk.

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!