A Kutya-segélyszolgálat Alapítvány, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány és a Lelenc Kutyamentő Egyesület szervezésében idén is megrendezzük a tavaszi örökbefogadó napot az Illatos úton.
Az akcióval szeretnénk enyhíteni a hónapok óta tartó teltházat, de nem minden áron. Önkénteseink mindent megtesznek, hogy a rendelkezésre álló információk alapján a kutyák a nekik megfelelő gazdához kerüljenek.
Az örökbefogadott ebek résztvehetnek a Lelenc kedvezményes ivartalanítási akciójában, nemre és korra való tekintet nélkül. Kutyakozmetikusok segítenek a gazdiknak tanácsadással, hogy az eb szőrét megfelelően tudják ápolni.
Az akciót a Bayer Hungária Kft Advantix bolha és kullancs elleni cseppekkel, a Fressnapf nyakörvvel, pórázzal, és vásárlási utalvánnyal támogatja.

A rendezvény „hivatalos” beharangozója:

2010. MÁJUS 15. ÖRÖKBEFOGADÓ NAP AZ ILLATOS ÚTON

Ön úgy érzi, szerető gazdája tudna lenni egy jó sorsra érdemes kutyának?
Szívesen örökbe fogadna egy négylábút?
Ha kutyát szeretne, ne feledje, május 15-én szebbnél szebb, okos, kedves eb közül választhatja ki leendő kedvencét, örökre hűséges társát!

Azok a kutyák, akik ezen a napon kerülnek gazdához bolha és kullancs elleni védelemmel, pórázzal, és vásárlási utalvánnyal térhetnek haza új otthonukba.
Egészségük védelmében akciós ivartalanításra jogosító kupont kapnak, melyet két budapesti klinikán válthatnak be. A helyszínen kutyakozmetikusok tanácsot adnak a kiválasztott eb szőrének ápolásához, és ezt a gyakorlatban is megmutatják, így jólfésült ebet vihet haza.

A kutyákért 2.500 Ft-ot kell fizetni, mely tartalmazza a védőoltások, az oltási könyv, a féregtelenítés és a regisztrált mikrochip árát.

TALÁLD MEG ÉLETRE SZÓLÓ TÁRSAD!
Helyszín: Budapest IX. Illatos út 23/a
Telefon:280-6832 Web: www.illatosut.hu
Nyitva: 10-14 óráig
Információ: 0630-5000-209 vagy info@lelenc.hu

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!