Az évek alatt gyakorta viselkedett furcsán, fel-alá rohangált faltól-falig a kenneljében, a pályáról visszaviharzott és bekucorgott az ajtó mögé, sokszor volt, úgy éreztük valahol nagyon máshol van, mást érzékel, mint ami van. Valamilyen atipusos epilepszia, illetve idegrendszeri probléma volt az orvosok megállapítása, kezeltük, kapott mindent, voltak nagyon jó periódusai. Szombaton konkrét rohama lett, kapott kúpot, majd indult is orvoshoz, aki magánál tartotta … sajnos Tira nem jött vissza, a gyógyszerek mellett sem… Amikor megismertük, azt mondtuk, kölyök még, aranyos, furi na, de nevelődik, lesz gazdija…Nem sikerült … Ég veled Tira, már nem kell rettegned, idegeskedned … — 2021. 03. 01.

Neme: szuka
Született: 2016.május
Fajta: keverék
Méret: közepes
Bekerült: 2016. december
Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36-30-201-6671
Elhelyezés: LelencTanya

Tiramisu vagyok – barátoknak csak Tira – megjárta az Illatos utat, onnan valaki magához vette, de semmit nem foglalkozott vele.hogy kicsi korában nem kapott törődést, bizony nyomott hagyott rajta, benne.
Sok foglalkozást, sok türelmet igényel – mint minden kutya persze, csak ő extrán, mert fiatal, nagy mozgásigényű, imád játszani, szeretne sokat tanulni. Más kutyákkal nem felhőtlen a viszonya, ezért mindenképpen fontos lesz kutyasuliba is járni vele. Emberekkel bűbájos, ragaszkodó kutyus.

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!