adomany keresIgen, vészhelyzet van…

Nem, nem tudunk sokkoló képekkel szolgálni, nem tudunk altatással fenyegetőzni sem, sőt nem mondhatjuk, hogy nálunk százszám vannak állatok.

Nálunk csak 50 kutya vagy egy-kettővel több van mindig, csak öregek, állandó gyógyszerre szorulók, örökösöknek nem kellők; kettő háromlábúnk van, és több, amolyan „semmi extra” kidobált árva.
Nekik kérünk!

Amikor egyikük havi 6000 Ft-nyi gyógyszert fogyaszt, amikor másikuk csontsovány és hízlalódnia kell, amikor megbetegszik és gyógyítani kell, amikor nincs jól és ki kell deríteni, hogy mitől, akkor pénzt kell előteremtenünk mindezekre.

Nálunk is kiürült a nem túl bőséges kassza…
2012-ben csupán 6,6 milliós 1%-ot kaphattunk. Szégyen ide, szégyen oda, bizony volt tartozásunk panzióban és orvosnál, amelyekből részben törlesztettünk is gyorsan (2,2miliót), és még így elmondhatjuk: sosem maradt kutyánk éhesen, gyógyszer avagy a szükséges műtét nélkül, újabb helyeket is építettünk, szóval megvan, mire ment el 10 hónap alatt az 1% összege, tényleg.

Mostanra semmink nem maradt.
Csak ötven kutyánk, akik senki másra nem számíthatnak, mint ránk.

Képtelenek vagyunk csak gondolni is olyat, hogy ha nem lesz pénz, akkor altatás…nemhogy leírni…

Mi, a Lelenc maroknyi csapata nap mint nap, hónapról hónapra időt, pénzt, energiát nem kímélve látjuk el a LelencKutyákat: mi komolyan vesszük azt, hogy a kutya egy életre szóló felelősség. Azok helyett is, akiknek ez nem jelent semmit. Azok helyett is, akik kidobják vagy sintérkézre adják kutyákat.

Így az adó 1% várható október eleji megérkezése előtt kb. 60 nappal sok szervezet kiált segítségért…
Nekünk is ezt kell tennünk…Minden pénzünk elfogyott…Kérlek, segíts!

Bármilyen összegű adományod óriási segítség, amelyet a Lelenc KME MagnetBanknál vezetett 16200106-00142816 számú számlájára várunk és hálásan köszönünk!

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztom, hogy segítsek!